Een nieuwe tuin; Kees en Ria Bakker besloten dat er maar eens van moest komen. Het team van Molenaar Hoveniersbedrijf ging aan de slag er creëerde in een tijdsbestek van enkele weken een tuin die aan alle wensen voldeed.

“We wonen al 32 jaar met veel plezier in dit huis aan de rand van Bergambacht”, vertelt Ria Bakker. “Op zich voldeed onze oude tuin nog best, maar Kees en ik waren het er ook over eens dat we eens wat anders wilden. We schakelden Marrion Hoogendoorn van Groener Waard in om een mooi ontwerp te maken. Ze kwam met allerlei geweldige ideeën waaruit we er één kozen. Voorheen hadden we een tuin met een perk die bestond uit tegels, buxussen en een perk in het midden. Het ontwerp waarmee Marrion kwam veranderde dat beeld totaal. In samenspraak met haar kozen we voor een nieuw terras met fraaie bakken met beplanting, een groot, houten loungeplateau dat deels overkapt,een prachtige houten bergruimte, geleverd door Prins Tuinhuisjes en prachtige grote grijszwarte tegels. Van alle beplanting hebben we één element laten staan: onze hazelaar. Hij staat centraal in de tuin binnen een houten omlijsting. De verlichting van inlite maakt het plaatje af. Zo kunnen we ook in de donkere avonduren genieten van onze tuin!”

Het team van Molenaar Hoveniersbedrijf ging aan de slag om het tuinproject van Kees en Ria Bakker ten uitvoer te brengen. “Marc Molenaar en zijn medewerkers Sjoerd en Ardo verdienen een groot compliment”, vindt Ria Bakker. “Wát een topteam! Ze dachten gedurende het hele traject met ons mee, kwamen met goede adviezen en leverden uitstekend werk. Ook prettig: het zijn heel aardige mensen! En wij hebben de komende jaren een tuin om weer heerlijk van te genieten. Heerlijk!”

IMG_8214IMG_8215IMG_8216IMG_8218IMG_8219IMG_8220IMG_8222IMG_8225IMG_8226

Wilt u uw tuin laten opknappen,
ontwerpen of onderhouden?

Neem contact op