Zet drie specialisten bij elkaar en je komt tot de mooiste tuinresultaten! Een interview met Marrion Hoogenboom (Groenerwaard  tuinontwerp, landschapsontwerp, beplantingsplan en advies), Marc Molenaar (A. Molenaar Hoveniersbedrijf) en Dennie Heininga (Prins Tuinhuisjes).

Met Groenerwaard is Marrion Hoogenboom sinds 2016 actief in de Krimpenerwaard. Eerder hield ze zich met een eigen onderneming met tuin- en landschapsontwerp en beplantingsplannen bezig vanuit haar vorige woonplaats: het Drentse Koekange. “Mijn werk is al een kleine vijftien jaar mijn passie, vertelt ze. “Ik denk groen, ik leef groen, ik werk groen.  Ik merk dat mijn klanten dat waarderen. Zij zijn steeds vaker op zoek naar een duurzame tuin en een ontwerp of beplantingsplan dat aan die wens beantwoordt. De ideeën die bij hen leven vertaal ik naar een ontwerp. Voor de uitvoering daarvan maak ik gebruik van mijn netwerk aan professionals. Daar behoren bijvoorbeeld technisch tekenaars toe, maar ook mensen die alles weten van omgevingsrecht, kwalitatief goede hoveniers én degelijke bedrijven die bijvoorbeeld tuinhuisjes, schuren, bergingen en priëlen ontwerpen en plaatsen.”

Filosofie

Voor een tuinproject in Bergambacht kwam Marrion Hoogenboom zodoende in contact met de haar aanbevolen bedrijven Prins Tuinhuisjes en A. Molenaar Hoveniersbedrijf, twee ondernemingen die al vaker met elkaar samenwerkten. “Het verhaal is heel simpel”, zegt Marc Molenaar, directeur van het hoveniersbedrijf. “Prins levert al twintig jaar exact de kwaliteit die perfect aansluit bij onze filosofie. Wij gaan in ons hovenierswerk áltijd voor hoogwaardige kwaliteit. Onze klanten verdienen dat en rekenen er ook op. Prins voldoet daar volledig aan.”

Kwaliteit

“Klopt”reageert Dennie Heininga namens het in Bergambacht gevestigde, nationaal opererende bedrijf. “Tuinhuisjes en priëlen kun je in principe overal kopen, maar de vraag is dan wél wat voor kwaliteit je binnenhaalt. Prins Tuinhuisjes werkt louter en alleen met Western Red Cederhout, een prachtige houtsoort. Western Red Ceder hout is licht in gewicht, bezit een gelijkmatige weefselstructuur bezit, is harsloos en heeft een rechte nerf. Dit alles maakt het hout gemakkelijk bewerkbaar. Het is een houtsoort waaraan de voorkeur wordt gegeven voor toepassingen waar rotbestendigheid, lage krimp en zwelling en een goede isolatiewaarde belangrijk zijn. Vandaar dat we tien jaar garantie geven op elk door ons vervaardigd en geplaatst product. En… mocht zich in de tussentijd onverhoopt toch een probleem voordoen dan lossen we dat zonder moeilijk te doen op.”

Degelijkheid

“Kijk, dat bedoel ik nou,” glimlacht Marc Molenaar. “Wij werken precies op dezelfde manier als Prins Tuinhuisjes en Groenerwaard. “Ook wij houden van degelijkheid, transparantie, klantvriendelijkheid en een duurzaam eindresultaat; in ons geval een tuin waar je vele jaren optimaal plezier aan beleeft. Door samen te werken met de beste partijen kun je die kwaliteit garanderen!”

groenerwaard4IMG_8321

 

Wilt u uw tuin laten opknappen,
ontwerpen of onderhouden?

Neem contact op