Over Molenaar

Marc Molenaar en zijn volledig gecertificeerde team zijn al jaren actief in het hoveniersvak. Met succes, gezien het grote aantal opdrachtgevers dat graag gebruik maakt van onze hoveniersdiensten.


A. Molenaar Hoveniersbedrijf is gevestigd in Bergambacht, een groen dorp centraal gelegen in de Krimpenerwaard. Van daar uit is men zowel regionaal als landelijk inzetbaar voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Transparant

Bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een tuin gaan wij zorgvuldig, transparant en planmatig te werk, waarbij we volledig rekening houden met uw wensen. Elke stap die we zetten is voor u inzichtelijk en vindt in overleg met u plaats.

Duurzaam

A. Molenaar Hoveniersbedrijf werkt volgens de hoogste kwaliteitseisen en stelt bij al haar werkzaamheden respect voor de natuur en duurzaamheid voorop. Wij kiezen voor een natuurvriendelijke en milieubewuste werkwijze en voor duurzame materialen.

Maatschappelijk actief

Daarnaast is de onderneming maatschappelijk actief. Zo sponsoren wij een aantal lokale en regionale verenigingen en stichtingen waaronder de Historische Vereniging Bergambacht, het jaarlijkse tentfeest in Ammerstol en badmintonvereniging Blue Sky te Bergambacht.

Wilt u uw tuin laten opknappen,
ontwerpen of onderhouden?

Neem contact op