Tuinontwerp

U wilt de tuin die perfect bij u past. Wij zorgen voor een ontwerp dat aan al uw wensen en eisen voldoet en zijn graag uw inspirerende partner van eerste schets naar eindontwerp en realisering.


Van schets tot…

In een eerste gesprek brengen we samen met u in kaart naar wat voor soort tuin uw voorkeur uitgaat. Daarna gaat onze 3D-ontwerper terplekke uw tuin compleet opmeten en de gedetailleerde lijnen van de woning invoeren in de computer, zodat een totaalbeeld van de bestaande situatie ontstaat. Zo hebben we de basis van waaruit we de nieuwe tuin virtueel kunnen laten inrichten door de aan ons bedrijf gelieerde landschapsarchitect. Hij maakt op basis van deze situatie én uw wensen, drie verschillende tuinschetsen. Die gaan we vervolgens samen met u verfijnen.

Aan de slag

Daarna maken we een technische tekening op maat en voegen we de uitgekozen schets en de technische tekening samen tot één geheel. Aan de hand daarvan maken we een nieuwe afspraak, stellen we de definitieve tekening vast en komen we met een offerte. Als die is goedgekeurd gaan we aan de slag.

 

Wilt u uw tuin laten opknappen,
ontwerpen of onderhouden?

Neem contact op