Een landelijke tuin. Mooie zichtlijnen van achter naar voren. Gras met fraaie prieeltjes. Rondom de appelboom een zitje, zodat je prachtig over de weidse polder uit kunt kijken. De familie Van Herwaarden wist precies hoe ze het wilde hebben rondom hun nieuw aangekochte huis in Bergambacht. In Molenaar Hoveniersbedrijf vond men de juiste partner om de plannen ten uitvoer te brengen.

“We kochten dit vrijstaande huis – een voormalige dokterswoning- aan een polderweg in 2017”, vertelt Clemens van Herwaarden. “Het was een kwestie van ‘meteen verliefd zijn’.

De vorige eigenaar van de woning had in 1972 een tuin laten aanleggen en die decennia lang goed onderhouden. Op een gegeven moment echter kwam de klad er in. De vrouw des huizes was inmiddels ruimschoots de 90 gepasseerd en ging het werken in de tuin als zwaar ervaren.

“We troffen het perceel bij aankoop in verwilderde staat aan, maar zagen meteen ook de potentie ervan”, vertelt Clemens van Herwaarden. “Het eerste wat we hebben laten doen was het leeghalen van de tuin. Uiteraard door de mannen van Molenaar. Daarna is er op basis van onze specifieke wensen een ontwerp gemaakt. Na goedkeuring is men aan de slag gegaan. Vanaf dat moment heb ik eigenlijk permanent genoten van alles wat er in de tuin gebeurde. Met name de hoveniers Ardo en Sjoerd maakten diepe indruk met hun vakmanschap, hun doordouwersmentaliteit én hun vriendelijke gedrag. Niets was die mannen teveel om het ons naar de zin te maken. Mannen met beroepseer; ze bestaan nog. Wij hebben het mogen ervaren. Zoals de totale samenwerking met A. Molenaar Hoveniersbedrijf buitengewoon prettig was. En het eindresultaat? Een tuin die al onze verwachtingen overtreft en ook qua prijs-kwaliteitverhouding uitstekend in balans is! Mijn vrouw, onze drie kinderen en ik kunnen niet wachten tot het voorjaar begint en we kunnen genieten van al het moois buiten! Wat ik nu al weet zal ik straks bevestigen: Een Molenaar-tuin geeft meerwaarde.”

Wilt u uw tuin laten opknappen,
ontwerpen of onderhouden?

Neem contact op